Un accident grav s-a produs, joi după-amiză, pe DN76, în afara localității Hidișelu de Sus, în urma căruia șoferul autoturismului implicat a rămas încarcerat.

Accidentul a fost semnalat la 112 la ora 16.17, după cum a declarat BIHOREANULUI sergentul major Alina Butaci, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana - Bihor.

„Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat, fiind inconștient”, a declarat aceasta.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat într-un șanț, după cum se poate vedea într-o imagine publicată pe grupul de Facebook INFO TRAFIC Oradea BIHOR.

La acest caz intervine Garda 1 Mai cu o autospecială de intervenție, echipajul de descarcerare al Detașamentului 1 Oradea și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea.

UPDATE: Șoferul a murit. Avea 72 de ani

Poliția Bihor a transmis la ora 17.10 că șoferul autoturismului a murit. 

„Joi, 10 august a.c., la ora 16.17, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, că, pe D.N.76, în afara localității bihorene Hidișelu de Sus, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier. Din primele investigații, în accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism. În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acesteia, la fața locului”, se arată în informarea trimisă de agent șef Alin Laza, ofițer de presă IPJ Bihor. 

La momentul informării trimise de Poliție traficul rutier se desfășura pe o singură bandă, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Și ISU Crișana a confirmat moartea șoferului, precizând că este vorba de un bărbat de aproximativ 72 de ani.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!