Un nou accident grav s-a produs joi seară pe DN 19E, în Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat în stop cardio respirator, după ce mașina pe care o conducea s-a lovit de un TIR.

Accidentul a fost sesizat la 112 la ora 20. „Pe  D.N.19/E, la intersecție cu D.N.1/P, la ieșirea din localitatea Fegernic înspre localitatea Sărsig, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren cu semiremorcă.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit diverse leziuni, în prezent efectuându-i-se manevre de resuscitare de către personalul medical, la fața locului”, a anunțat joi seară agentul șef Alin Laza, ofițer de relații cu presa la Poliția Bihor.

La ora publicării acestei știri, traficul în zonă este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, a mai transmis reprezentantul Poliției.

UPDATE, ora 21.40: Șoferul a murit

„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul conducătorului autoturismului (un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor) la fața locului”, a anunțat reprezentantul Poliției.

Traficul în zona producerii accidentului este în continuare blocat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!