Traficul pe DN 79, între Oradea şi Nojorid a fost blocat, miercuri seară, în urma unui grav accident rutier, în care s-au înregistrat şi victime.

Potrivit unor surse oficiale, accidentul s-a petrecut chiar la intrarea în Nojorid, în jurul orei 23, fiind implicate două maşini. Aceleaşi surse ale ziarului spun că "nu s-au înregistrat morţi", dar există răniţi.

La ora publicării acestei ştiri, nu se cunosc detalii privind modul în care s-a produs impactul, însă cert este că maşinile au fost grav avariate, după cum arată postări ale internauţilor pe grupul de Facebook Infotrafic al Judeţului Bihor.

foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR / Ovidiu Vismotorsport

Potrivit informațiilor de pe rețeaua de socializare, accidentul s-a petrecut într-o curbă, în apropiere de Livada de Bihor. ”Atenție, este blocat tot”, a scris un internaut.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru a cerceta cauzele, iar echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă - pompieri şi SMURD - acordă primul ajutor victimelor.

UPDATE, ora 00.15: Avarii serioase

O înregistrare la fața locului, trimisă BIHOREANULUI de Zax Călin Oros, arată scene dezolante.

Mașinile sunt distruse, una dintre ele, o dubiță, a ajuns în șanț, iar părți din autovehicule sunt risipite peste tot în jur.

UPDATE:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a făcut publice cauzele accidentului cu un autoturism, o autoutiliară şi un autotren, petrecut lângă Nojorid în noaptea de miercuri spre joi. Accidentul în lanţ a fost provocat de un tânăr de 32 de ani din Negreşti Oaş, care a depăşit pe o porţiune cu linie continuă, în curbă. 

În urma coliziunii, 4 persoane au fost rănite. Unul dintre şoferi a fost găsit încarcerat şi în stop cardio respirator, fiind transportat, după ce i s-au aplicat manevre de resuscitare, la spital.