Un grav accident s-a petrecut, sâmbătă dimineaţa, în judeţul Bihor, în apropierea localităţii Gurbediu. Un motociclist n-a adaptat viteza în curbă, a intrat pe contrasens, izbind o autoutilitară şi răsturnându-se apoi în şanţ.

Culmea este că, deşi nu el a provocat accidentul, şoferul camionului, un tânăr din Cluj, a fugit de la faţa locului, fiind prins ulterior de poliţişti cu ajutorul mai multor camere de supraveghere de pe traseu.

"La ora 10.25 pe DJ 795, în afara localităţii bihorene, Gurbediu un bărbat de 38 de ani din comuna Tinca în timp ce conducea o motocicletă nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat în partea stânga spate o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de 32 de ani din comuna Măguri-Răcătău, jud. Cluj, iar apoi s-a răsturnat în şanţ", a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Şoferul camionului a plecat mai departe. "Conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei fiind identificat cu operativitate de poliţiştii rutieri. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările", a mai precizat reprezentanta IPJ Bihor.

În urma impactului, motociclistul s-a ales cu multiple leziuni, inclusiv o fractură la mână. "În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital", a afirmat Fărcuţa.