Un motociclist orădean în vârstă de 57 de ani a murit vineri dimineaţă, după ce a fost acroşat de o cisternă pe strada Matei Corvin. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, motociclistul a depăşit, "neregulamentar, prin partea dreaptă", o cisternă condusă pe banda întâi de un tânăr de 32 de ani din comuna Girişu de Criş.

La un moment dat, probabil din cauza vitezei, motociclistul s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, chiar în faţa maşinii, care l-a prins sub roţi.

"Întâmplător în zonă se afla un echipaj al Ambulanţei, cu asistentă, care se deplasa la o solicitare la Diosig, dar care a văzut întreaga scenă şi a oprit. Echipajul i-a acordat primul ajutor, iar în acelaşi timp a solicitat un echipaj specializat, de la SMURD. Pacientul a fost politraumatizat, era în stare foarte gravă. La solicitarea de la Diosig a fost trimisă o altă maşină", a declarat BIHOREANULUI dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resucita, motociclistul a decedat la scurt timp, din cauza numeroaselor răni suferite.

Poliţia continuă cercetările în acest caz.