Un accident grav s-a petrecut miercuri după amiază, pe DN 79, în localitatea bihoreană Gepiu: un camion a lovit un bărbat. 

Apelul 112 care a sesizat producerea accidentului a fost făcut la ora 16.45.

Din primele informaţii, victima ar fi vrut să treacă drumul printr-un loc neamenajat pentru pietoni, moment în care a fost lovit de vehicul.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit şi transportat la spital pentru îngrijri medicale, după cum a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit acesteia, în zonă traficul a fost blocat o vreme. "Ulterior acesta s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă, fiind dirijat de poliţişti, iar în jurul orei 18.15 acesta a revenit la normal", a declarat comisarul şef.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului.

"Victima este în stare foarte gravă, a şi intrat în operaţie. Are traumatism cranian sever, fracturi la nivelul membrelor, traumatisme la nivelul organelor interne. Pacientul este asistat respirator", a declarat miercuri seară pentru BIHOREANUL şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

UPDATE:

Victima accidentului, un bărbat de 50 de ani, a murit în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Județean din Oradea. Detalii, AICI!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!