Accident grav, sâmbătă noaptea, în Italia. Opt persoane au fost rănite, după ce un autocar al firmei româneşti Atlassib s-a răsturnat pe Autostrada A4, după ce a lovit un autovehicul al Protecţiei Civile.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, care citează site-ul ziarului Udine Today, în autocar se aflau în total 36 de persoane, inclusiv cei doi şoferi, iar cei 8 răniţi sunt români.

Autocarul se deplasa din Franţa spre România, iar accidentul sa produs în apropierea oraşului Trieste, aflat la graniţa Italiei cu Slovenia.

În urma coliziunii cu maşina Protecţiei civile din Italia, autobuzul Atlassib a derapat, a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat, mai multe echipe de urgență din Italia deplasându-se la faţa locului.

Ziarul din Udine mai precizează că dintre cele opt persoane rănite, o femeie se află în stare mai gravă, însă viața ei nu pare să fie pusă în pericol, şi a fost internată la Spitalul Santa Maria dela Misericordia din oraşul Udine. Alți răniţi, care au leziuni mai ușoare, au fost transportaţi la spitale din oraşele Latisana şi Palmanova.

Ceilalţi pasageri din autocar au fost preluaţi de un alt autobuz al firmei Atlasib, trimis din oraşul Padova.

(Sursa foto: www.udinetoday.it)