Un accident grav s-a petrecut, duminică dimineaţă, în jurul orei 4, în satul bihorean Bulz. Cinci tineri care se întorceau de la un chef de majorat au intrat cu maşina, un Audi A4, în gardul unei case.

"Conducătorul autoturismului nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei", a precizat, luni, pentru BIHOREANUL, comisarul Ioana Indrieş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Impactul a fost unul violent. O pasageră din maşină, o fată de 16 ani din Damiş, a murit pe loc, iar ceilalţi patru tineri, două fete şi doi băieţi, au ajuns la spital. Potrivit dr. Beres Zsolt, de la UPU-SMURD, cei patru au suferit fracturi de mai multe feluri şi au rămas internaţi în spital.

Potrivit unor surse din anturajul tinerilor, cei cinci erau colegi în clasa a XI-a la Liceul din Bratca. Se pare că şoferul, un tânăr de 19 ani, pe lângă că avea viteză prea mare, băuse şi alcool înainte de a se urca la volan.

"Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul", a mai spus Indrieş.