Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică, pe DN 1, în satul bihorean Oşorhei. O fetiţă de 9 ani care a traversat strada prin loc nepermis a fost lovită de o maşină, impact în urma căruia copila a ajuns pe contrasens, unde a lovit-o o altă maşină! 

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul a avut loc în jurul orei 13.50. "Un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism (n.r. marca Volkswagen) înspre Cluj, a acroşat o minoră de 9 ani care, nesupravegheată, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, prin partea stângă a direcţiei sale de deplasare", a declarat Fărcuţa, pentru BIHOREANUL.

În urma impactului, fetiţa a fost proiectată pe sensul opus, unde a fost apoi acroşată de o altă maşină, tot marca Volkswagen, condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în Austria.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Oradea, unde i se fac investigaţii. Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD, micuţa este însă conştientă şi în stare stabilă. "Are mai multe leziuni de gravitate medie. Este în curs de investigaţii", a declarat medicul, pentru BIHOREANUL.

Totodată, poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Din pricina acestui nedorit eveniment, traficul pe DN 1 în zona Oşorhei a fost îngreunat câteva ore.