Un accident grav s-a produs miercuri seară în Bihor, pe DN 1. Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident produs între un TIR și un autoturism.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, accidentul a fost semnalat la 112 la ora 20.25, „pe raza localității bihorene Urvind, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări”.

„În accidentul rutier au fost implicate două vehicule, respectiv un autotren și un autoturism. În urma accidentului rutier, patru persoane, toate din autoturism, au suferit diverse leziuni, dintre care două aparent ușoare”, a precizat Alina Fărcuța.

La ora publicării acestei știri, victimelor li se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

În prezent, traficul rutier este blocat.

„Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai transmis reprezentanta Poliției.

UPDATE, ora 21.27: Victimele, duse la spital

„Cele patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Dintre acestea, trei au suferit leziuni aparent ușoare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției.

foto: ISU Crișana

UPDATE, ora 22: O victimă a fost încarcerată

În accident au fost implicate 6 persoane, dintre care 5 în autoturism și șoferul camionului, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor, locotenent colonel Camelia Roșca.

„Echipajul de descarcerare a evacuat o victimă rămasă captivă în autoturismul avariat, iar echipajele medicale au evaluat cele 6 persoane, 4 dintre acestea fiind asistate medical la fața locului și transportate ulterior la spital. Una era în cod galben medical și trei cu răni ușoare”, a precizat Roșca.

foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC Jud.BIHOR / Levente Sorban

La fața locului au fost mobilizate echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și echipajele de pompieri militari ale stației Aleșd și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță SMURD tip B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, a mai spus reprezentanta ISU.

UPDATE, ora 22.08: Trafic reluat pe o bandă

„Traficul rutier a fost reluat, în prezent se circulă pe o bandă, alternativ”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

foto: ISU Crișana