Traficul rutier este blocat luni după amiaza pe DN76 în apropiere de Beiuș. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Anunțul inițial a fost publicat de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, care informa șoferii despre o „coliziune frontală pe DN 76 Beiuș – Ștei, în afara localității Grădinari”.

„Apelul 112 a intrat la ora 15.18. Accidentul rutier s-a produs pe DN76, în afara localității bihorene Grădinari. Au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale. În prezent traficul rutier este blocat și deviat pe DJ764 F. Polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și producerii accidentului”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-șef Alina Fărcuța. 

Imaginile de la fața locului arată că ambele autoturisme au fost grav avariate în urma impactului. 

Au intervenit și pompierii, respectiv paramedicii SMURD. 

(sursa video: Facebook / Dumitras TVD)

UPDATE: În stare critică 

Potrivit lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, o persoană a trebuit descarcerată de pompieri. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean în stare gravă, „în cod roșu medical”, după cum a arătat reprezentanta ISU. 

„La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii Secției Beiuș, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și alte două ale Serviciului de Ambulanță Județean. Echipajul de descarcerare a acționat petru evacuarea unei victime care rămăsese captivă”, a precizat lt. Roșca.

Victima respectă „a suferit un traumatism cranian sever, se află în stare critică și este asistată respirator”, a precizat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor. 

Celelalte două victime, rănite ușor, au fost duse la Spitalul din Beiuș.

UPDATE 2: Se circulă în zonă pe ambele sensuri. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!