Două femei au murit luni seara, în urma unui accident rutier petrecut pe DN79, în localitatea Gepiu. Femeile au fost lovite de o mașină, în circumstanțe care sunt cercetate de polițiști. 

Inițial, la ora 19.20, Poliția Bihor a transmis o informare potrivit căreia pietonilor loviți li se aplică manevre de resuscitare. 

„Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.79, în localitatea Gepiu, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroșat doi pietoni. În urma accidentului rutier, cei doi pietoni au suferit leziuni, în prezent ambilor efectuându-li-se manevre de resuscitare de către personalul medical”, preciza comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Ulterior, la ora 20.15, reprezentanta IPJ Bihor a revenit, precizând că, din păcate, cele două victime, două femei septuagenare, au murit: „În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 și 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu, județul Bihor”. 

Traficul rutier era blocat luni seara în zonă. Din direcția Salonta - Oradea, era deviat pe ruta Inand - Cefa - Roit - Livada de Bihor - Nojorid, iar din direcția Oradea - Salonta, pe ruta - Leș - Tinca - Tulca - Salonta.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE: Femeile se aflau pe trecerea de pietoni 

Poliția Bihor a transmis marți primele concluzii desprinse în urma cercetărilor la fața locului în cazul accidentului produs luni seară în Gepiu, arătând că victimele se aflau pe trecerea de pietoni când au fost lovite de o mașină. Detalii, AICI!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!