Accident grav, duminică seară, în jurul orei 22.30, pe strada Republicii, între magazinul Crișul și Gară, în apropiere de intersecția cu Parcul Petofi. 

În condiții încă neelucidate, un autoturism Ford Focus a intrat într-un tramvai cu numărul 3 Roșu, garnitura 114, care circula dinspre Crișul spre Gară.

Martorii spun că șoferul mașinii circula pe strada Republicii, dinspre Gară spre Centru, când la un moment dat a intrat pe contrasens și s-a izbit de tramvaiul care venea din sens opus. Din impact, mașina a ricoșat pe marginea drumului, lovind un copac.

Partea din față a autoturismului a fost distrusă aproape în totalitate, iar șoferul Fordului, un bărbat de vârsta a treia, a fost rănit serios și a rămas prins între fiarele mașinii.

El a fost scos de echipajele de descarcerare Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana și urcat într-o autospecială a SMURD, unde medicii i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean.

Din informațiile disponibile la ora transmiterii acestei știri, se pare că șoferul Fordului este singura victimă a accidentului.

Un echipaj al Poliției Rutiere face cercetări la fața locului, pentru a stabili exact împrejurările evenimentului rutier.

La ora 23, circulația în zonă, pe sensul dinspre Gară spre magazinul Crișul centru este închisă, fiind dirijată, pe celălalt sens, de polițiști rutieri.