Un accident a îngreunat, duminică după amiaza, traficul pe DN19E.

În circumstanţe ce urmează să fie stabilite, o şoferiţă în vârstă de 41 de ani a ieşit cu autoturismul VW de pe carosabil şi a izbit un copac. A fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD pentru transportul victimei la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea.

Imagini cu intervenţia echipajelor SMURD cu elicopterul au fost surprinse de şoferii opriţi în trafic în acea zonă şi publicate pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea. 

"Apelul 112 a fost înregistrat la ora 16.10. Pe DN19E, între localităţile bihorene Pocluşa de Barcău şi Sărsig, o femeie în vârstă de 41 de ani din Chișlaz, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Biharea-Chiribiș, a părăsit partea carosabilă înspre stânga, a pătruns în șanț și a intrat în coliziune cu un copac. Femeia era singură în maşină", a precizat Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul IPJ Bihor. 

Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital. A suferit multiple leziuni, printre care un traumatism cranio-facial și multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita.

(sursa: Info trafic Bihor & Oradea, Facebook)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!