Echipaje de poliţie, de pompieri şi medicale s-au deplasat de urgenţă, miercuri, după ora 13, în localitatea Tarcea din judeţul Bihor, unde un bărbat a intrat cu maşina într-un cap de pod, autoturismul rămânând suspendat într-o rână, iar şoferul fiind blocat înăuntru.

"Apelul la 112 s-a înregistrat la ora 13.18. E vorba de o autoaccidentare. Conducătorul unui autoturism a intrat cu acesta într-un cap de pod. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii autoaccidentării", a declarat Ioana Lascău, ofiţer de presă al IPJ Bihor.

Pentru salvarea victimei au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul secţiilor Săcueni, respectiv Valea lui Mihai, din care unul de prim ajutor calificat. "Ajunse la faţa locului, echipajele au procedat la evacuarea victimei rămase captive în autoturismul avariat şi la acordarea primului ajutor", a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Potrivit acesteia, şoferul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu răni uşoare.

UPDATE, ora 15.30:

Bărbatul implicat în accident are 50 de ani. În jurul orei 15.30, acesta se afla la UPU la investigaţii, având fractură la antebraţ, suspiciune de fractură de bazin şi traumatism cranio-cerebral, potrivit dr. Béres Zsolt, de la SMURD. Victima nu este, însă, într-o stare critică.