Patru persoane au ajuns marţi după amiază la spital în urma unui accident petrecut în Calea Aradului, lângă sediul Poliţiei Municipale.

Potrivit inspectorului principal Alin Gherman de la Poliţia Rutieră, accidentul s-a petrecut în jurul orei 17, după ce şoferiţa Passat-ului, în vârstă de 39 de ani, care circula pe strada Dimitrie Pompeiu, "nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns pe strada Calea Aradului şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Solenza, condus dinspre Bulevardul Decebal de un tânăr de 26 de ani".

"În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi vătămarea corporală a patru persoane, dintre care doi minori", a precizat Gherman, care a coordonat ancheta la faţa locului.

Cele două maşini au blocat practic toată şoseaua, astfel că circulaţia a fost deviată pe străduţe ocolitoare.

Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, de mai multe echipaje SMURD şi ale Ambulanţei. Conform dr. Beres Zsolt, de la UPU - SMURD, toţi cei patru sunt în stare stabilă, vieţile lor nefiind puse în pericol.