Accident spectaculos miercuri seară în cartierul Cantemir, provocat de un şofer prea grăbit. "Un domn în vârstă de 65 de ani, conducând un autoturism Toyota pe strada Beiuşului, nu a oprit la indicatorul Stop, de la intersecţia cu strada Lugojului, ciocnindu-se cu o Dacia Logan", a explicat BIHOREANULUI comisarul şef Viorel Danciu, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Bihor, cel care a coordonat cercetările la faţa locului.

Loganul a lovit în plin Toyota pe partea stângă, proiectând-o cu roţile în sus în peretele casei de pe colţul străzii Beiuşului.

Numai norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit, cu atât mai mult cu cât în zonă se aflau nişte copii, la joacă. În plus, chiar în camera în al cărei perete a rămas proptită maşina erau mai multe persoane, inclusiv o femeie în vârstă, care la auzul impactului, s-a speriat puternic.

"Şoferul vinovat a fost dus la spital, pentru investigaţii, însă nu are fracturi şi nu va rămâne internat. A fost mai mult speriat", a mai precizat comisarul şef Danciu.

Cele două maşini, în schimb, mai ales Toyota, au fost serios avariate, necesitând transportul pe platforme speciale. Loganul a fost preluat de un echipaj al RO-Asist.

Localnicii spun că în această intersecţie au loc destul de des accidente, săptămânal producându-se tamponări din cauza neacordării de prioritate.

"Este a doua oară când ne-a intrat o maşină în casă. Data trecută am plătit în jur de 3.000 de lei pentru reparaţii, acum nu ştim cât ne vor costa. Am făcut sesizări la Primărie să pună "poliţişti culcaţi" pe stradă şi au spus că nu este posibil. În schimb, au făcut sensuri unice în zonă şi au băgat toată circulaţia pe strada Beiuşului", a declarat proprietarul casei, Osvat Francisc, hotărât să ceară despăgubiri de la vinovatul pentru producerea accidentului.