Accident de pomină duminică dimineaţă în centrul Oradiei.

În jurul orei 9.50, în dreptul bisericii Sf. Ladislau, o băimăreancă de 39 de ani, şoferiţa unui Renault Clio cu număr de Arad, care venea dinspre Primărie pe linia de tramvai, a izbit în plin un Volkswagen Golf care circula dinspre Biserica cu Lună spre pod şi care pătrunsese regulamentar în intersecţie, pe culoarea verde a semaforului.

"Conducătoarea auto din Baia Mare circula pe strada Independenţei dinspre strada Primăriei, pe un sector de drum interzis şi semnalizat corespunzător prin indicator. A pătruns în Piaţa Unirii, unde a tamponat un autoturism VW Golf, din accident rezultând vătămarea corporală uşoară a celor două conducătoare auto şi a pasgerului din Golf", a precizat pentru BIHOREANUL inspectorul principal Alin Gherman, care a făcut cercetările la faţa locului.

În urma impactului, Golful a fost proiectat pe un scuar din apropiere, iar Renaultul a fost întors şi el pe şosea. Partea din faţă a Renaultului a fost total distrusă. Cealaltă maşină are aripa şi farul stâng avariate.