Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, Serviciului de Ambulanţă şi Poliţiei Rutiere au intervenit, luni, în jurul orei 13.30, la un accident care s-a petrecut după intrarea în staţiunea Băile Felix, lângă Pensiunea Davidof.

Şoferul unui autoturism marca Opel a intrat într-un Renault Twingo. "Accidentul s-a petrecut pe DN 76 în staţiunea Băile Felix. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit de pe şosea, lovind un alt autoturism oprit în afara părţii carosabile", a declarat pentru BIHOREANUL subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În accident au fost implicate cinci persoane. Patru dintre ele, între care şi o adolescentă de 14 ani, au fost transportate la spital, iar cea de-a cincea a refuzat îngrijirile. "Au fost doi răniţi într-unul dintre autoturisme şi doi în celălalt", a precizat Alina Dinu.

Potrivit locotenentului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, la accident nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

"La faţa locului s-au deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 Pompieri şi două Ambulanţe. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate nu era inconştientă", a declarat Camelia Roşca pentru BIHOREANUL.

Trei răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, iar minora la Compartimentul de Primire Urgenţe a Spitalului Municipal. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea concretă a împrejurărilor petrecerii accidentului.