O femeie în vârstă de 27 de ani din Arad a provocat, duminică seara, pe DN19B, în judeţul Bihor, un accident în lanţ după ce a izbit din spate o altă maşină, faţă de care nu păstrase distanţa. A doua maşină a lovit, la rândul ei, o căruţă. 

"Duminică, 9 august a.c., la ora 18.07, pe D.N. 19B, în afara localităţii bihorene Olosig, o femeie de 27 de ani, din comuna Covăsânt, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Marghita - Săcuieni, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un alt autoturism, condus în faţa sa de o tânără de 21 de ani, din comuna Viişoara, judeţul Bihor şi a intrat în coliziune cu acesta", a transmis, luni, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o căruţă, care circula pe aceeaşi direcţie. "În urma accidentului rutier, conducătorul căruţei, un bărbat de 54 de ani, din Săcueni şi o femeie de 50 de ani, tot din Săcuieni, pasageră a sa, au suferit leziuni uşoare. De asemenea, un bărbat de 29 de ani, din comuna Marca, judeţul Sălaj, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare", se arată în informarea transmisă de IPJ Bihor.

În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că bărbatul care conducea căruţa prezenta o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.