Echipaje de Poliţie şi echipaje medicale s-au deplasat, sâmbătă dimineaţă, spre localitatea Leş, unde o maşină în care se aflau patru persoane s-a răsturnat. O femeie şi cei doi copii ai ei au ajuns la spital.

"Apelul la 112 s-a înregistrat la ora 10.19. Pe DN 79 la intrarea în localitatea Leş dinspre Oradea s-a produs o autoaccidentare. A fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a produs autoaccidentarea", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Traficul în zonă nu a fost blocat.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, în accident au fost implicate patru persoane, doi adulţi şi doi copii, care au fost evaluate medical de echipajele mobilizate la faţa locului.

Aceştia nu sunt răniţi grav. Fetiţa, în vârstă de 3 ani, şi mama ei sunt în "cod verde", adică au leziuni minore sau deloc, iar băieţelul în vârstă de 10 ani are o contuzie toraco-abdominală.

"Mama şi copiii urmează să fie transportaţi la spital", a precizat pentru BIHOREANUL Camelia Roşca.

La locul accidentului au fost trimise avem două echipaje de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 2 Pompieri Oradea şi Detaşamentului de Pompieri Salonta, un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.