O maşină a Poliţiei Locale Oradea a fost serios avariată în urma unui accident petrecut luni seară, în jurul orei 21.50, la intersecţia străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu.

În maşina Poliţiei Locale se afla un agent al acestei structuri şi unul al Poliţiei municipiului, care interveneau la o sesizare făcută prin apel la numărul unic de urgenţe 112. Conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, maşina avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune când a pătruns în intersecţie, pe culoarea roşie. Aflat la volanul unui Volkswagen, un şofer de 24 de ani, care avea verde la semafor, nu a cedat calea poliţiştilor şi a izbit din plin maşina acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Monica Ambro, ambii poliţişti au suferit leziuni uşoare. "Colegul nostru a fost internat la Spitalul Judeţean, dar astăzi (n.r. marţi) va fi externat", a declarat Ambro pentru BIHOREANUL. Răni uşoare a suferit şi şoferul de 24 de ani, însă nici el nu a fost internat în spital.

Agenţii Poliţiei Rutiere continuă cercetările, pentru a stabili circumstanţele exacte ale accidentului.