Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 14, pe strada Nufărului. În urma impactului dintre un autoturism şi o motocicletă, tânărul care conducea motorul, în vârstă de 26 de ani, a decedat, iar femeia, de 25 de ani, care se afla în spatele său, este în stare foarte gravă.

"Motociclistul a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajul medical a început la faţa locului procedurile de resuscitare, care au continuat şi pe drumul până la spital, unde însă a fost declarat decedat", a precizat Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Seviciului de Ambulanţă Bihor.

Conform acestuia, medicii au găsit-o pe femeie în stare de comă profundă şi cu politraumatisme. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa.

sergiu si magda marcus_1.jpgMartorii accidentului afirmă că motociclistul avea viteză, în condiţii de carosabil umed, şi făcea slalom printre maşini. Cele două victime ale accidentului erau soţ şi soţie. Originari din Turda judeţul Cluj, Sergiu şi Magda Mărcuş (foto) erau studenţi la Colegiul Biblic Est European, în anul II, la Teologie.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, motocicleta pe care se aflau s-a izbit de două maşini.

În primă fază, motorul a acroşat partea din spate a unui autoturism, condus de un orădean de 43 de ani care a redus viteza pentru a face un viraj la stânga, spre strada Onisifor Ghibu, apoi "a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, pe banda doua, de un orădean de 44 de ani".

Citeşte şi: Soţia motociclistului accidentat în Nufărul a murit