Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă la prânz la ieșirea din parcarea hipermarketului Auchan din Oradea, în partea dinspre sala polivalentă. În circumstanțe încă neclare, într-o intersecție, două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului, una dintre ele s-a răsturnat.

Mai multe fotografii de la locul accidentului au fost publicate grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea. 

Apelul la 112 a fost înregistrat cu câteva minute înaintea orei 12. Accidentul s-a petrecut în zona intersecției străzilor Traian Blajovici și Ogorului, înainte de intrarea pe centură. 

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ISU Crișana - inclusiv unul de descarcerare grea, căci o persoană rămăsese blocată în mașină -, precum și un echipaj al SMURD Bihor și unul al Ambulanței. 

Pompierii au scos persoana în cauză, o femeie, din autoturism, iar echipajele medicale i-au acordat îngrijiri și au transportat-o la spital, a precizat Alina Butaci, purtătoarea de cuvânt a ISU Crișana. 

Se pare că femeia nu este grav rănită.  

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Alin Laza, spune că polițiștii Biroului Rutier Oradea fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut coliziunea dintre cele două mașini. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!