Echipajele medicale au fost mobilizate miercuri seara pe strada Armatei Române din Oradea, în apropierea podului peste Peța, pentru a-i acorda îngrijiri unei femei care a fost lovită de un autoturism. Traficul în zonă a fost blocat. 

„Apelul la numărul de urgență 112 a fost înregistrat la ora 19.15. Din primele informații un autoturism a acroșat un pieton, o femeie. În acest moment, acesteia i se acordă îngrijiri medicale la fața locului”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 

Potrivit reprezentantei IPJ Bihor, traficul rutier era blocat, în jurul orei 19.30, pe porțiunea dintre sensul giratoriu de lângă cimitir până la intersecția străzilor Armatei Române și Făgărașului. 

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Se pare că acesta s-a petrecut în apropierea trecerii de pietoni de lângă podul peste Peța. 

Deocamdată nu se cunosc informații despre starea victimei. 

UPDATE: Victima are 21 de ani. Nu a fost rănită grav

Din fericire, victima nu a suferit răni extrem de grave. Este vorba despre o tânără de 21 de ani. „Este conștientă, în cod verde medical. A suferit o fractură la picior. Echipajul medical o va transporta la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean”, a precizat sergent major Alina Butaci, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana. 

Primele îngrijiri medicale i-au fost acordate tinerei de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Bihor. 

Traficul în zonă a fost reluat în jurul orei 20, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!