O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost lovită, joi după amiaza, de o maşină pe strada Ciheiului din Oradea. Micuţa a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru a primi îngrijirile necesare. 

"Apelul 112 a fost înregistrat la ora 16.28. Accidentul rutier s-a petrecut pe strada Ciheiului din Oradea. Din primele date o fetiţă de 10 ani a fost acroşată de un autoturism. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

Traficul rutier în zonă n-a fost blocat. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului. 

Dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD, a precizat, întrebat de BIHOREANUL, că, din fericire, leziunile fetei nu sunt grave. "Leziunile sunt minore. Se aşteaptă decizia chirurgului pediatric, dar probabil va rămâne totuşi internată. A fost un impact destul de brutal, chiar dacă leziunile suferite nu sunt foarte grave, fiind vorba de nişte contuzii", a spus dr. Borcea.