O şoferiţă de 23 de ani a fost rănită uşor, marţi seară, în Oradea, după ce maşina Ford pe care o conducea a fost izbită în plin de un autoturism BMW condus de un tânăr de 20 de ani din Derna, care nu a oprit la indicatorul Stop.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ciprian Porumbescu din Oradea, în jurul orei 22.10.

"Un tânăr de 20 de ani, din comuna Derna, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Ciprian Porumbescu înspre B-dul Ştefan cel Mare, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Oprire", a pătruns în intersecţie şi a acroşat un autoturism, condus pe banda a doua, B-dul Ştefan cel Mare, înspre strada Matei Corvin, de o tânără de 23 de ani, din Oradea", explică un comunicat al Poliţiei Bihor.

Potrivit sursei citate, şoferiţa "a suferit leziuni uşoare" în urma impactului, iar șoferul de BMW s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, mai arată comunicatul Poliției.