Un bărbat a ajuns, luni, la spital în urma unui accident între un TIR şi o autoutilitară a OTL, care a avut loc pe podul Densuşianu din Oradea. Traficul în zonă a fost restricţionat, desfăşurându-se pe un sens, alternativ.

Accidentul a fost semnalat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 12.28. "Accidentul s-a produs pe strada Ovidiu Densuşianu între un autotren şi o autoutilitară, iar o persoană a fost rănită şi transportată la spital pentru investigaţii medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit unui comunicat transmis de OTL, la momentul producerii accidentului autoutilitara OTL era oprită, cu avariile pornite, în alveola destinată transportului public. "Autoutilitara era staţionată, cu avariile pornite, în alveola destinată transportului public în timp ce echipa de intervenţie executa lucrări de curăţenie şi întreţinere la adăpostul din staţia de autobuz (linia 14, sensul de mers spre Biserica Baptistă), când a fost lovită, din spate, de un vehicul şi împinsă, cu partea din faţă, peste parapetul metalic de pe marginea şoselei", se arată în informarea OTL.

Potrivit aceleiaşi informări, "un singur angajat al societăţii a suferit răni uşoare şi a fost transportat la spital pentru îngrijri".

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.