Cinci tineri cu vârste între 16 şi 26 de ani au murit, în noaptea de marţi, după ce maşina în care se aflau a luat foc în urma unui accident rutier.

Potrivit adevarul.ro, un tânăr de 26 de ani, ce se întorcea la Gura Humorului de la o petrecere de Halloween desfăşurată în Suceava, a intrat cu maşina pe contrasens, lovind un camion, după care a intrat în coliziune cu un alt vehicul.  În urma impactului, autoturismul acestuia a luat foc, fără ca şoferul sau cei patru pasageri să reuşească să iasă din vehicul.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 3, pe DN 17, pe raza localităţii Ilişeşti. Toţi ocupanţii primei maşini au decedat pe loc.

Din celelalte două autovehicule implicante, trei persoane au fost rănite. Două au fost tratate la faţa locului, iar una a fost transportată la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, iar la sosirea acestora autroturismul ardea în totalitate.

După stingerea incendiului, în maşină au fost găsite cinci persoane ale căror trupuri erau carbonizate. În camion se aflau două persoane, care au refuzat transportul la spital, iar în celălalt autoturism implicat în accident se afla un bărbat care a fost rănit la picioare şi transport la spital, mai arată sursa citată.