Duminică seară, trei persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Universitar din București în urma unui accident petrecut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Doina Cornea din Sectorul 6 al Capitalei, unde se turnau scene cu două mașini de lux, mergând cu viteză pe șosea, conform Libertatea.

În timpul filmărilor, unul dintre șoferi a pierdut controlul vehiculului, lovind mașina pe care erau montate camerele de filmat. A fost o coliziune puternică, în urma căreia ambele mașini au fost proiectate pe linia de tramvai, distrugând gardurile de protecție.

De asemenea, una dintre mașini s-a răsturnat, iar doi cascadori și un cameraman au fost răniți. Toți trei au fost transportați la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Accidentul s-a soldat cu pagube semnificative, iar circulația în zonă a fost blocată pentru mai mult de o oră. 

Incidentul a fost confirmat de Codin Maticiuc, unul dintre producătorii filmului. 

„În seara aceasta, în timpul filmărilor Cursa, a avut loc un accident între două mașini. Implicați și vătămați au fost 2 cascadori profesioniști, din probabil cea mai bună echipă din România, și un cameraman. Suntem la Spitalul Universitar, la Primiri Urgențe, și mă bucur să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste, sunt foarte bine”, a transmis Codin Maticiuc într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

„Cursa”, un film inspirat din franciza americană „Fast and Furious”, se filmează pe mai multe artere principale din București, inclusiv Calea Victoriei și Splaiul Independenței, unde traficul a fost restricționat pe timpul nopții în ultimele săptămâni, notează Știrile ProTv

Premiera filmului este programată pentru toamna anului viitor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!