Pompierii ISU Crișana au intervenit sâmbătă dimineața pentru descarcerarea unui șofer prins între fiarele mașinii sale, în urma unui accident petrecut în Bihor. Din primele informații, șoferul ar fi pierdut controlul asupra mașinii, a ieșit de pe carosabil și izbit poarta unei case.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, accidentul s-a petrecut pe DN1, în Topa de Criș. „A fost vorba despre o autoaccidentare. Autoturismul a lovit poarta de acces a unui imobil”, a precizat reprezentanta IPJ.

Apelul 112 a fost înregistrat la ora 05.40. În mașină se afla o singură persoană, un tânăr de 22 de ani, a precizat sergent major Alina Butaci, de la ISU Crișana. 

Impactul a fost puternic, iar șoferul a rămas încarcerat, notează site-ul de știri AleșdOnline.ro, care publică și câteva fotografii care arată cât de avariată a fost mașina și surprind intervenția pompierilor pentru descarcerare. 

Au intervenit pompierii Stației Aleșd cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Tânărul șofer a fost dus la spital. Era conștient. 

Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD, el a suferit o fractură la nivelul coapsei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!