Un accident mortal s-a petrecut, duminică dimineaţa, în Ungaria. Un bărbat a murit şi două femei au fost rănite după ce un microbuz Mercedes cu numere de înmatriculare româneşti şi un autoturism Nissan s-au ciocnit.

Incidentul rutier s-a petrecut la kilometrul 50 al autostrăzii 53, între Kiskunhalas şi Pirtó (la 127 de kilometri de vama Nădlac), duminică în jurul orei 4, notează site-ul de ştiri Libertatea.ro, care citează site-ul maghiar Delalfoldinfo.hu.  

Sursa maghiară notează că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan şi ar fi intrat cu autovehiculul pe contrasens, izbindu-se frontal de maşina marca Nissan. Impactul a fost atât de puternic, încât microbuzul s-a răsturnat, iar maşina a ieşit de pe carosabil.


(Sursa foto: Delalfol-dinfo.hu)

În autoturism se afla un singur bărbat, care a decedat pe loc. Alte două femei care se aflau în microbuz au fost transportate la spital, una dintre ele, o tânără de 20 de ani, fiind rănită grav.

Timp de mai multe ore drumul a fost închis circulaţiei rutiere de poliţia maghiară.

Agenţii din cadrul Departamentului de Poliţie Kiskunhalas fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!