Doi bărbaţi au ajuns la spital, sâmbătă seară, cu mai multe fracturi, după ce au fost victimele unui accident rutier cauzat de prostia unuia dintre ei.

Mai precis, aflat la volanul unui Ford înmatriculat în Germania, deşi era beat şi cu permisul anulat din 2016, bărbatul cu pricina, un localnic de 46 de ani din Vadu Crişului, a intrat în plin în gardul şi poarta unui alt localnic din sat.

"Pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a acroşat gardul unui imobil. În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul prezenta 0,87 mg per litru alcool pur în aerul expirat", a declarat, sâmbătă, pentru BIHOREANUL, Ioana Lascău, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Impactul a fost puternic, parte din gardul de beton prăbuşindu-se. Şoferul şi pasagerul din drepta sa, un bărbat de 30 de ani tot din Vadu Crişului, au rămas încarceraţi şi au avut nevoie de ajutorul salvatorilor ISU Crişana pentru a fi scoşi dintre fiare. Apoi, amândoi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Oradea, cu fracturi la membrele inferioare, dar în stare stabilă.

În maşină mai erau doi pasageri, pe bancheta din spate, care au scăpat fără leziuni. "În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările", a mai spus Lascău.

(sursa foto: www.alesdonline.ro)