Două persoane au ajuns la spital, luni seară, în urma unui accident produs în Vadu Crişului, între un autoturism Audi şi un utilaj de transportat lemne.

Potrivit martorilor, autoturismul Audi, în care se aflau cinci persoane, a lovit din spate TAF-ul, un adolescent şi bunica lui fiind răniţi în urma impactului.

"La ora 18.15, pe DJ 108I, în localitatea Vadu Crişului, un bărbat de 51 de ani din Marea Britanie (şoferul Audi n.r.), în timp ce conducea un autoturism cu volan pe dreapta, pe direcţia Vadu Crişului - Şuncuiuş, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autotractor condus de un bărbat din Bratca, în vârstă de 48 de ani, care se deplasa în faţa sa şi pe care l-a acroşat", a explicat BIHOREANULUI Ioana Lascău, de la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, o femeie de 67 de ani şi un tânăr de 16 ani, ambii din Vadu Crişului, pasageri în autorurism, "au suferit leziuni uşoare".

Cei doi au fost preluaţi de echipaje medicale şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

Poliţia anchetează în continuare acest caz.