Un accident înfiorător a avut loc duminică după-amiază pe drumul Oradea – Cluj.

Un bărbat de 26 de ani a rămas încarcerat, după ce, venind dinspre Oradea, a intrat cu maşina sub un TIR care circula regulamentar din sens opus.

Potrivit centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, "un autocamion şi un autoturism au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Gilău – Huedin, în afara localităţii Căpuşu Mic, judeţul Cluj".

Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a transformat într-un maldăr de fiare contorsionate.

Foto: stiridecluj.ro

"Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.40 iar în momentul sosirii la faţa locului au găsit un autocamion şi un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conştienţă şi cu multiple traumatisme. Salvatorii au acţionat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite", au declarant reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj pentru presa din judeţul vecin.

Doi bărbaţi, o femeie şi un copil, pasageri în maşină, au fost consultaţi medical la faţa locului şi transportaţi la spital pentru investigaţii amănunţite.

Conform datelor publicate de centrul Infotrafic, circulația auto pe DN 1, în zona accidentului, este blocată, iar traficul rutier se desfășoară pe rute deviate.

Autorităţile nu au comunicat încă date privind autovehiculele implicate.

UPDATE

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația pe DN 1 Gilău - Huedin, pe raza localității Căpușu Mic, a fost reluată pe un fir sub dirijarea agenților de poliție.

În jurul orei 19:20 la fața locului se efectuau operațiuni de curățare a carosabilului de combustibilul scurs din rezervorul TIR-ului urmând ca traficul să revină la normal în circa 15 minute.