Un bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea Abram a murit duminică seara, într-un accident rutier. Omul stătea pe o bancă de pe marginea șoselei când un tânăr șofer din Ungaria a pierdut controlul asupra mașinii, într-o depășire, a părăsit carosabilul și a lovit victima, autoturismul fiind proiectat tototdată în gardul și peretele unei case. 

„La data de 30 iunie a.c., la ora 19.35, un bărbat de 29 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.19/B, în localitatea Abram, înspre municipiul Marghita, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui autovehicul, care se deplasa în aceeași direcție, ar fi pătruns pe acostamentul din partea stângă a sensului său de deplasare, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, acroșând un bărbat de 72 de ani, localnic, care s-ar fi aflat așezat pe o bancă, în fața unui imobil din localitate. În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, iar ulterior, în peretele aceluiași imobil”, se arată în informarea trimisă luni dimineața, pe marginea cazului teribil, de Poliția Bihor. 

Polițiștii adaugă că, din păcate, în urma accidentul rutier, bărbatul de 72 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului.

„În urma testării bărbatului de 29 de ani, care conducea autoturismul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative”, se mai arată în informarea IPJ. 

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, „pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!