Un bihorean de 59 de ani a murit, marţi în jurul orei 12.45, în urma unui accident petrecut între Oradea şi Biharia. Două maşini s-au lovit frontal, chiar lângă o curbă deosebit de periculoasă.

"Din primele cercetări, conducătorul unui autoturism marca Opel, care circula pe direcţia Biharia-Oradea, a intrat pe sensul opus şi s-a lovit frontal cu un alt autoturism, marca Audi, care circula pe direcţia spre Biharia", a explicat inspectorul de Poliţie Petru Dorel Petruţ.

În urma impactului, şoferul Opelului, un bihorean de 59 de ani, a murit. "S-au încercat manevre de resuscitare, dar în final şoferul a fost declarat decedat", a precizat Petruţ.

Bărbatul era singur în maşină, în timp ce în Audi era şoferul şi un pasager. În ciuda faptului că maşina lor s-a răsturnat şi a ajuns în afara carosabilului, cu roţile în sus, ambii au scăpat cu leziuni uşoare şi au refuzat transportul la spital.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, a adormit sau a făcut infarct. L-am văzut că vine spre mine, era cu capul pe volan, n-a frânat, n-a avut nicio reacţie", a declarat BIHOREANULUI şoferul autoturismului Audi.

Accidentul a făcut ca circulaţia rutieră în zonă să fie complet blocată timp de peste două ore. La sensul giratoriu de lângă hypermarketul Real, poliţiştii rutieri au oprit traficul, recomandând şoferilor pentru care continuarea drumului nu era obligatorie să se întoarcă din drum. Cu toate acestea, coloana a cuprins sute de autoturisme şi TIR-uri.