Un autoturism a lovit o autospecială SMURD aflată în misiune joi, în jurul prânzului, pe strada Nufărului din Oradea. Echipajul SMURD transporta un pacient, venea dinspre Băile Felix și se îndrepta spre Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean Bihor când a fost lovit de un VW Passat care a ieșit de pe strada Morii, potrivit martorilor. În urma impactului, pacientul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță. 

„SMURD-ul venea dinspre Băile Felix cu semnalele acustice pornite. Noi toți ne-am oprit și ne-am dat la o parte să treacă. Passat-ul, care avea verde, ieșea din strada Morii și l-a lovit din spate. Nu l-a văzut, nu l-a auzit, nu știu ce s-a întâmplat...”, a povestit BIHOREANULUI un martor. 

Dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, a confirmat că autospeciala se afla în misiune, avea semnalele acustice în funcțiune și transporta un pacient cu răni multiple la picioare.

Din fericire, acesta nu a suferit alte răni în urma impactului, unul minor. „A fost un impact mic. Autospeciala transporta un pacient care suferise mai multe traumatisme la nivelul membrelor inferioare, în urma unei căderi de la înălțime. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor”, a spus dr. Borcea. 

(sursa foto: cititor eBihoreanul)

Cum nimeni nu a fost rănit în urma coliziunii dintre VW Passat și autospeciala SMURD, evenimentul rutier a fost catalogat drept o simplă tamponare, după cum a confirmat Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor. Astfel, polițiștii nu fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a petrecut impactul. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!