Accident pe Calea Clujului din Oradea, unde un autoturism şi o autospecială cu platformă s-au ciocnit violent, joi înainte de prânz.

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, apelul prin numărul de urgenţe 112 a fost făcut la ora 11.20, iar o persoană a ajuns la spital.

Deocamdată nu sunt clare circumstanţele producerii evenimentului rutier, poliţiştii fiind la faţa locului pentru cercetări.

Un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana precizează că o persoană a rămas încarcerată.

"Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului, care rămăsese captiv între fiarele contorsionate ale maşinii. După evacuare, victima, aflată în stare de conştienţă, a fost predată echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijirile medicale necesare, transportând-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea", arată comunicatul ISU.

UPDATE, ora 16:

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, cauza accidentului o reprezintă neacordarea priorităţii de trecere.

"Un bărbat de 68 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moliere din Oradea, la intersecţia cu strada Calea Clujului nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat o autoutilitară, condusă regulamentar, pe strada Calea Clujului, de un bărbat de 45 de ani, din Oradea. În urma accidentului rutier, bărbatul de 68 de ani, care conducea primul autoturism, a suferit leziuni uşoare", explică informarea.