17 persoane au fost implicate într-un accident care s-a produs marţi pe strada Aradului din municipiul Salonta, între un microbuz şi o dubă.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, accidentul a fost sesizat la 112 la ora 13.50, iar la faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Salonta precum şi un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În accident au fost implicați 15 pasageri şi conducătorul auto al unui microbuz, precum şi şoferul dubei.

„Pompierii militari paramedici şi echipajul SAJ au evaluat persoanele implicate în accident, două dintre acestea fiind asistate la faţa locului şi transportate ulterior, cu răni uşoare, la Spitalul Municipal Salonta, iar echipajul de stingere a acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului", se arată în informarea ISU. 

Nu se cunosc deocamdată informații cu privire la circumstanțele producerii accidentului.

UPDATE:

Potrivit ofițerului de presă din cadrul Poliției Bihor, agentul-șef Alin Laza, în urma investigațiilor medicale, cele două persoane menționate de ISU ca fiind rănite nu au rămas internate în spital. 

Ca atare, polițiștii au catalogat evenimentul rutier drept o tamponare. Astfel, nu se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii acestuia.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!