Patru tramvaie au staționat minute în șir, marți, pe Calea Aradului, după ce unul dintre ele s-a ciocnit cu un autoturism la intersecția ce permite intrarea în mini-cartierul Luceafărul.

În accident au fost implicate un autoturism marca Ford şi un tramvai Tatra KT4, care circula pe linia 4 pe direcţia Nufărul – Ioşia.

„Incidentul a avut loc la ora 13.15 şi a fost provocat de şoferul autoturismului, care a intrat în tramvai. Din această cauză, pe sensul de mers spre Ioşia, tramvaiele au staţionat 25 de minute", a transmis, la solicitarea BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al societăţii de transport local, Carmen Tocuţ.

Cel mai probabil, accidentul a fost provocat pentru că șoferul autoturismului nu a oprit la indicatorul „Cedează trecerea”, amplasat la ieșirea din cartierul Luceafărul și a intrat direct în tramvaiul care circula pe șine. 

În urma impactului, autoturismului a fost avariat în partea din față.

Zeci de călători, din cele patru tramvaie, au fost afectaţi de incident şi au fost nevoiţi să aştepte reluarea circulaţiei mijloacelor de transport în comun sau să meargă pe jos până la destinație. 

Incidentul nu a fost reclamat la numărul unic de urgenţă 112, dat fiind că nu au fost victime. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!