Accident, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3, pe DN 79, în localitatea bihoreană Gepiu. Şoferul unui autoturism Dacia Logan, care circula în regim taxi, a ajuns la spital, cu răni multiple, după ce s-a izbit frontal de un TIR, Mercedes.

"Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă spre dreapta, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune  frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din comuna Poieni, judeţul  Cluj", a explicat, joi, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, subcomisarul Alina Dinu.

În urma accidentului rutier, şoferul taxiului a fost rănit grav şi transportat la spital, el fiind singur în maşină. "Pacientul este internat la secţia de Terapie Intensivă, este conştient, cooperant, dar instabil. Are politraumatism prin accident rutier cu traumatism toracic, fracturi costale şi o fractură claviculă stângă", a precizat pentru BIHOREANUL dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, respectiv SMURD Oradea.

Celălalt şofer implicat a refuzat internarea.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului, mai arată comunicatul Poliţiei.