Două persoane au ajuns la spital, marţi, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a petrecut la ieşire din Oradea spre Biharia, în apropierea magazinului Remarkt. 

Evenimentul rutier a fost semnalat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 17.16. "Accidentul s-a petrecut pe DN19, la ieşirea din localitatea Oradea. Au fost implicate două autoturisme", a declarat pentru BIHOREANUL Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul Poliţiei Bihor.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri militari, dar şi unul al Serviciului de Ambulanţă Bihor care au acordat îngrijiri medicale celor patru persoane implicate în accident. "Două dintre victime au fost transportate la spital, prezentând răni uşoare", a declarat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt la ISU Crişana.

Unii martori spun că se pare că una dintre maşini nu ar fi respectat distanţa şi ar fi acroşat din spate celălalt autoturism.

În zonă circulaţia nu a fost blocată, dar, pentru o perioadă de timp, traficul pe sensul de intrare în Oradea s-a desfăşurat pe o singură bandă, în loc de două.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.