Un bărbat a fost lovit de o autoutilitară pe DN1, la ieșire din Oradea, au informat joi dimineața reprezentanții Poliției Bihor. Victima a fost transportată la spital, iar circumstanțele în care s-a produs accidentul sunt cercetate de polițiști.

„Joi, 23 noiembrie a.c., la ora 07.06, polițiștii Biroului Rutier Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, la ieșirea din municipiul Oradea, înspre localitatea Oșorhei, județul Bihor, s-a produs un accident rutier. Polițiștii rutieri s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din primele investigații efectuate, au constatat că, în accident a fost implicată o autoutilitară care, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat un pieton”, a transmis Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor. 

În urma accidentului, „pietonul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, se mai arată în informare. 

Șoferul nu consumase alcool, după cum au arătat rezultatele etilotestului. 

O imagine publicată de un martor arată că accidentul nu s-a petrecut în zona vreunei treceri de pietoni.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.
   
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!