Meciul de sâmbătă seară între baschetbaliştii CSM CSU Oradea şi cei ai Universitatea BT Cluj a avut parte şi de un incident grav: un copil de 9 ani a căzut printre treptele Sălii Polivalente. Băiatul a ajuns la spital cu o mână ruptă, iar părinţii vor să dea administratorii sălii în judecată.

"Băiatul de 9 ani a intrat în sal[ în momentul în care meciul de baschet era deja început. Nefiind atent pe unde calcă, a căzut în gol aproape 4 metri prin acest spaţiu de aproximativ 30 de cm. Este singurul loc din sala Polivalentă unde se creează această distanţă pentru că aici avem montată o tribună retractabilă", scrie Digi24.

Spaţiul cu pricina este între scările din sală, iar un copil poate aluneca uşor între trepte. Primarul Emil Boc a cerut formarea unei comisii de anchetă, care să analizeze felul în care s-a petrecut accidentul şi măsurile care vor fi luate.

Sala Polivalentă a fost inaugurată în octombrie 2014 şi reprezintă o investiţie a Primăriei Cluj-Napoca în valoare de 70 de milioane de lei. E administrată de o firmă al cărei acţionar majoritar e tot municipalitatea.