O femeie de 44 de ani a fost dusă la spital în stare critică, iar un bărbat de 38 de ani și o fetiță de 8 ani au suferit răni ușoare în urma unui accident petrecut în noaptea de luni spre marți pe DN76, pe raza localității Brătești din comuna Răbăgani. Un autoturism BMW a intrat pe contrasens și a lovit o mașină parcată pe marginea carosabilului, o Dacia Duster. 

În urma impactului, ambele mașini au ieșit în decor.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU Crișana, a transmis marți dimineața sergent major Alina Butaci, purtătorul de cuvânt al inspectoratului. De asemenea, au intervenit echipaje SMURD și SAJ. 

„Cele trei persoane implicate în accident au fost evaluate și asistate medical la fața locului, o femeie de 44 de ani aflându-se în stare critică (cod roșu medical), celelalte două victime, o minoră de 8 ani și un bărbat de 38 ani, având răni ușoare (cod verde medical)”, se arată în informarea ISU. 

Marți dimineața, femeia de 44 de ani era internată în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Bihor. „Este în stare comatoasă, asistată respirator. S-a intervenit neurochirurgic”, a precizat dr. Natalia Hrihorișan de la UPU SMURD. 

Nici bărbatul, nici fetița nu au avut nevoie de internare.

Toate cele trei victime se aflau în autoturismul BMW. În mașina Dacia Duster nu se afla nici o persoană. 

Contactat de BIHOREANUL, agentul șef Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor, a precizat că accidentul s-a produs la 10 minute după miezul nopții. „Un bărbat de 38 de ani din localitatea Nucet, în timp ce conducea un autoturism, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea părții carosabile”, a spus reprezentantul Poliției Bihor. Polițiștii continuă cercetările.

(foto: ISU Crișana)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!