Un şofer a scăpat ca prin urechile acului, după ce a Matizul pe care îl conducea a fost izbit în plin de un TIR, la Oşorhei. Accidentul s-a petrecut miercuri după amiază, pe DN1.

"Din motive încă necunoscute, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Năsăud, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani din Huedin", a explicat miercuri seară pentru BIHOREANUL comisarul Ioana Indrieş, de la biroul de presă al Poliţiei.

Şoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, unde medicii i-au acordat îngrijiri.

Potrivit dr. Natalia Hrihorişan, de la UPU-SMURD, acesta nu a suferit răni majore, având un traumatism cranio-cerebral minor, precum şi plăgi şi contuzii la nivelul capului, medicii urmând să stabilească dacă năsăudeanul va rămâne internat.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili exact circumstanţele producerii accidentului.

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 1 a fost blocată şi apoi îngreunată mai bine de o oră. În plus, şi după ce TIR-ul şi Matizul au fost luate de pe şosea, şoferii au stat în ambuteiaje pe sensul de circulaţie spre Oradea, deoarece un alt TIR a rămas defect în Oşorhei. Şoferul nu a mai putut nici măcar să mute autocamionul pe marginea drumului, astfel că a rămas pe carosabil, iar ceilalţi şoferi l-au ocolit cum au putut.