Patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, au fost rănite, duminică după amiază, după ce un Ford Focus s-a răsturnat într-un şanţ, la Paleu.

"Două persoane au fost încarcerate, pompierii militari acţionând pentru evacuarea victimelor din autoturismul avariat", a precizat căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Toate cele patru victime au fost transportate la Unitatea de Primire a Spitalului Judeţean din Oradea.

Potrivit dr. Liciniu Venter, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bihor, victimele au traumatisme multiple, fiind evaluate în prezent de medicii de la UPU. 

"Un bărbat de 26 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toracic şi contuzie de bazin, un bărbat de 40 de ani a suferit, de asemenea, un traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toracic, cu traumatism de braţ şi gambă stângă, o femeie de 26 de ani are un traumatism cranio-cerebral minor, traumatism umăr stâng şi traumatism toracic, iar încă o femeie, 30 de ani, are traumatism cranio-cerebral minor, cu fractură deschisă la gamba stângă şi contuzie toracică", a precizat dr. Venter.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de urgenţă, între care autospeciale ale Ambulanţei, dar şi echipajul de descarcerare şi cel de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 2 Oradea al ISU.

Se pare că şoferul autoturismului este începător. Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările producerii evenimentului rutier.

UPDATE:

Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului au descoperit că, de fapt, şoferul nici măcar nu avea permis de conducere, stabilind, totodată, că accidentul s-a produs din cauza vitezei!

"La ora 14, pe DJ 767, în localitatea Paleu, un bărbat de 26 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, după efectuarea unei manevre de depăşire, a revenit pe sensul său de mers şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, acroşând o ţeavă din beton”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Citiţi şi articolul "Patru răniţi, pe DN 79, după ce un tânăr fără permis a răsturnat un Audi A4"