Un salontan în vârstă de 65 de ani a ajuns, luni dimineaţă, la spital, după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de trenul personal Oradea-Holod.

Accidentul s-a petrecut la ora 10.20, în Salonta, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecţia străzilor Ion Creangă şi Ghestului. "Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Salonta, a fost acroşat de trenul personal care circula pe relaţia Oradea-Holod", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei bihorene, Alina Dinu. Şoferul era singur în maşină.

La locul accidentului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, care l-a scos pe bărbat din autoturism. "Subunitatea Salonta a mai mobilizat un echipaj de prim-ajutor, iar un echipaj de terapie intensivă-mobilă s-a deplasat de la Oradea spre locul accidentului, urmând să preia victima pe drum, la întâlnirea cu echipajul de prim-ajutor", a explicat lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Şoferul era conştient la momentul la care a fost preluat de medici şi, la prima vedere, nu părea să aibă leziuni grave.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili dacă şoferul n-a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea cu calea ferată sau aceste semnale nu au funcţionat.