Doi copii au fost transportaţi duminică după-amiază la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale în urma unui accident petrecut pe DN 76 în zona blocurilor ANL de la intrarea în Sânmartin dinspre Oradea.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate la faţa locului trei maşini au intrat în coliziune în jurul orei 16 după ce şoferul unui autovehicul Dacia, în vârstă de 59 de ani, care circula pe banda întâi, nu a adaptat viteza la carosabilul umed la ieşirea din sensul giratoriu.

Conducătorul auto a pierdut control asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat un autoturism Jaguar condus în aceeaşi direcţie pe banda întâi.

În urma impactului autovehiculul acroşat a fost proiectat pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism Hyundai condus regulamentar din sens opus de un şofer de 38 de ani din Oradea.

"În urma accidentului, doi minori, un fetiţă de 5 ani şi un băiat de 8 ani, pasageri în Hyundai au suferit leziuni uşoare pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, agentul şef adjunct Ioana Lascău. Minorii sunt în afara oricărul pericol.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului.